15 Şubat 2009 Pazar


2 yorum:

Apartman Balıkçısı dedi ki...

Muzaffer Hocam, sargozlara bittim, bittim. Kilo var mı bunlar? Üst fotoğrafta da en üstteki fangri çok yakışıklıymış. Arada bir hanoz bir de kalamar görülüyor. Hanozu özellikle irilerini asla atmamanızı öneririm. Derisini soyduktan sonra gevrek bir şekilde kızartın bol yağda. İnanamayacaksınız. Ne de olsa orfoz ve lahozla aynı sülaleden bu balık. :)

Şimdi bunları kızartıcan, pembeleşen yağa ekmeği bana bana yiyicen. Yemekten yeni kalktım ama bu düşünce ağzımın sularını akıtmaya yetti de arttı bile :)

Adsız dedi ki...

Bunlar ince perekete ile yakalanmışlardı o konu ile
ilgili olarak bu fotoğrafları
çektim.Bir dizi de hannos almıştım.